I hele verden vokser forbrugernes efterspørgsel på frisk og velsmagende convenience-mad, inspireret af tilberedningen derhjemme. Selv om tiden er vigtig, bliver forbrugerne mere og mere kvalitetsbevidste. De ønsker færdiglavede retter, forstegt kød og pizzaer og sandwich der både ser godt ud og smager godt.
Inden for catering er den sidste travle tid inden maden skal serveres ofte stressende, ineffektiv og dyr. Muligheden for at samle og fremskynde opgaver kan forbedre den økonomiske effektivitet og produktiviteten, stramme kontrollen over indkøb og opbevaring og forlænge udbragte retters levetid.
AGA leverer svaret
Hos AGA er vi eksperter i teknologier og udstyr som forbedrer din proceseffektivitet og på en naturlig måde beskytter dine færdiglavede retter på deres rejse fra anlægget til bordet. Hvad enten du ønsker at optimere køling og frysning eller at bevare kvaliteten ved hjælp af den rigtige emballering, kan AGA hjælpe.
Vores eksperter i marken og 'hjemme' på kontoret forstår at hver ingrediens i en færdiglavet ret har sine egne egenskaber og sin egen måde at forringes på. Vi rådgiver om hvilken gasblanding til pakning i beskyttende atmosfære (MAP) der er bedst egnet til at hæmme forringelse af dit produkt og bevare dets generelle kvalitet.
Vores eksperter leverer den bedste løsning inden for kryogen frysning i forhold til dine behov. Denne lynfrysningsteknologi kan hjælpe dig med at opretholde kvaliteten og reducere risikoen for kontaminering ved håndtering af følsomme fødevarer som f.eks. færdiglavede retter, pizzaer, tynde og stegte produkter, coatede produkter og sovser.
Efter at du er færdig med at tilberede dine convenience-retter, kan vi hjælpe dig med at transportere dem sikkert til forbrugerens bord. Kryogene gasser, såsom flydende nitrogen eller kuldioxid, er den ideelle metode til at opretholde kvaliteten, ved præcis temperaturkontrol af de nedkølede og frosne fødevarer under transport.