Vores MAPAX® program samler en kolossal viden om fødevarer, gas og emballering til skræddersyede løsninger. Det sikrer de højeste standarder ved at tage hensyn til følgende:
- Forskellige typer og mængder af mikroorganismer som kan forekomme under håndtering og bearbejdning af produktet
- Krævede hygiejneniveauer
- Forsinkelse før pakning
- Temperatur
- Emballagematerialets egenskaber, f.eks. permeabilitet
- Fri gasvolumen i pakken
- Gasblanding
- Resterende oxygenniveau
Giver dig de bedste løsninger
For at give dig den bedste MAPAX®-løsning til din anvendelse gør vi meget mere end at levere gasser. MAPAX®-løsninger er baseret på et nært samarbejde mellem leverandørerne af emballagematerialerne, pakkemaskinerne og gasserne. Dette gør det muligt for dig at opfylde markedets krav om både proces- og omkostningsmæssigt effektiv emballering af fødevarer. Det sikrer også et produkt som har en ensartet høj kvalitet i hele distributionskæden og ser godt ud i køledisken.
Vi arbejder nært sammen med forskningsinstitutter med speciale i levnedsmidler i mange lande, f.eks. SIK (Sverige), VTT (Finland) og Campden (UK), DTU (Danmark), Højmark Laboratoriet (Damark) og har mange kunder inden for bearbejdning af levnedsmidler verden over. Takket være et nært samarbejde med levnedsmiddelbranchen finder vi den optimale atmosfære for hver anvendelse.
Komplet program af løsninger med MAPAX®
Gennemsnitlig levetid for fødevarer opbevaret i luft |
Gennemsnitlig levetid for fødevarer opbevaret med MAPAX®løsning |
|
Råt rødt kød |
2 - 4 dage |
5 - 8 dage |
Råt hvidt fjerkræ |
4 - 7 dage |
16 - 21 dage |
Råt rødt fjerkræ |
3 - 5 dage |
7 - 14 dage |
Pølser |
2 - 4 dage |
2 - 5 uger |
Skiveskåret tilberedt kød |
2 - 4 dage |
2 - 5 uger |
Rå fisk |
2 - 3 dage |
5 - 9 dage |
Tilberedt fisk |
2 - 4 dage |
3 - 4 uger |
Skæreost |
2 - 3 uger |
4 - 10 uger |
Smøreost |
4 - 14 dage |
1 - 3 uger |
Kager | Flere uger |
Op til et år |
Brød | Nogle dage |
2 uger |
Forbagt brød | 5 dage |
20 dage |
Friskskåret salatmix | 2 - 5 dage |
5 - 10 dage |
Frisk pasta | 1 - 2 uger |
3 - 4 uger |
Pizza | 7 - 10 dage |
2 - 4 uger |
Tærter |
3 - 5 dage |
2 - 3 uger |
Sandwiche |
2 - 3 dage |
7 - 10 dage |
Færdigretter |
2 - 5 dage |
7 - 20 dage |
Tørrede fødevarer |
4 - 8 måneder |
1 - 2 år |
Almindelig luft | Beskyttende atmosfære |